Ondernemersreis Digital Health & Smart Devices 2017

26 juni 2017 - 29 juni 2017
Locatie
Verenigd Koninkrijk

Van 26 t/m 29 juni organiseert Oost NV een ondernemersreis naar het Verenigd Koninkrijk. Samen met haar partners opent Oost NV graag de juiste deuren.

Brexit of niet, het VK blijft een markt van 65 miljoen zorgbehoevenden en digitalisering van de zorg is een prioriteit voor de Britse overheid en zorgaanbieders. Nederland loopt hier aardig op voor en dus biedt het VK als groeimarkt vele kansen voor Nederlandse bedrijven die in deze sector actief zijn. 


Deze reis heeft als doel gelijkgestemde ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen. OostNV faciliteert ontmoetingen met lokale en nationale stakeholders. Je komt in contact met bedrijven en zorgaanbieders, leert hoe deze markt werkt en er is voldoende tijd om geïnspireerd te raken op de Health+Care 2017 conferentie en de beurs.

De reis is toegankelijk voor partijen uit heel Nederland met focus op bedrijven, kennis en zorginstellingen en andere stakeholders in de medische markt/gezondheidszorg die actief zijn in eHealth, Digital Health, HealthIT, Smart (integrated) Medical Devices.

 

Klik hier voor meer informatie, inschrijven kan hier. Voor vragen over het programma kun je contact opnemen met Friso Hennings Backer via 06 42475007 of friso.henningsbacker@oostnv.nl van Oost NV, team Life Sciences & Health.