NETWORK NIGHT SXSW – TRACK HEALTH & MEDTECH

10 januari 2019 11:00 - 10:00
Locatie
A'dam Toren

Howdy! Je bent van harte uitgenodigd om op donderdag 10 januari van 17.30-19.30 uur aanwezig te zijn in de A’dam toren op de South by South West (SXSW) info avond. Georganiseerd door New Dutch Wave, een handelsmissie die de innovatieve en creatieve industrie van Nederland voor de derde keer op rij in Austin (Texas, VS) gaat promoten.

SXSW is een jaarlijks terugkerend muziek-, technologie- en conferentie-evenement met >400.000 bezoekers en een inmiddels legendarische reputatie. Het festival wordt 8-17 maart a.s. georganiseerd; voor 2019 staat SXSW in het teken van gezondheid.

Daarom heeft New Dutch Wave een Health & MedTech programma opgezet gericht op mensen en bedrijven uit de innovatieve Health sector van Nederland die graag inspiratie willen opdoen, samenwerkingspartners zoeken, business willen ontwikkelen op de groeimarkt van digitale zorg. Meet up with incubators, accelerators, business angels, start-ups, investors, experts, researchers, do-ers and dreamers, officials, mentors, advisors, losers but winners.

De SXSW Health & MedTech track vindt plaats van 8 – 12 maart 2019. New Dutch Wave organiseert op 9 maart 2019 een eigen Health dag in het NDW house. Tijdens de info avond op donderdag 10 januari vertelt de New Dutch Wave je graag meer over waarom jij en jouw bedrijf moeten deelnemen aan onze wave richting SXSW. Kom informeel kennismaken en het terrein verkennen!

In samenwerking met Netherlands Business Support Office (NBSO) Texas en Taskforce Healthcare, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bestaat ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het SXSW bezoek aan te sluiten bij de handelsmissie die door hen wordt georganiseerd.

Meld je aan voor deze info avond!