MedtechMeeting

17 september 2020 14:00 - 17:30
Locatie
Nog niet bekend

Op donderdag 17 september vindt een MedtechMeeting plaats. Hier zullen nieuwe vindinginbrengers hun veelbelovende medische innovatie delen en een hulpvraag aan het partnernetwerk stellen.

Noteer daarom de volgende datum en tijd alvast in uw agenda:

Datum: donderdag 17 september
Tijdstip: 14.00 tot ± 17.30 uur

Wilt u meer informatie? Of wilt u een MedtechMeeting vrijblijvend bijwonen? Laat het ons weten en neem contact op.

+ GOOGLE CALENDAR+

EXPORTEREN NAAR ICAL

De MedtechMeetings

  • Vier keer per jaar komen al onze partners samen tijdens de MedtechMeetings.

  • Per meeting pitchen vier innovatieve medisch technologische startups hun inventie.

  • Na het geven van de pitch stelt de ondernemer zijn hulpvraag aan de partners die in de zaal zitten.

  • Wij zorgen ervoor dat de geïnteresseerde partners en de ondernemer met elkaar in contact komen.

Health~Holland Value Centre

Je hebt je innovatie gepitcht tijdens een MedtechMeeting en met succes. Onze partners zijn geïnteresseerd in je technologische inventie en je bent klaar voor de volgende stap. Maar hoe pak je zoiets aan? Daar kan het Health~Holland Value Centre je bij helpen. Het Health~Holland Value Centre is een samenwerking van de Topsector Life Sciences & Health, Lifescience @ Work en MedtechPartners en het is opgericht om je te helpen bij deze uitdagingen. Wij brengen kennis, expertise en bedrijven vanuit de Life Sciences & Health sector bij elkaar. Samen bouwen we aan een sterk consortium rondom jouw onderneming om de kans van slagen te vergroten. Bovendien ontvang je met een Value Voucher 50 procent subsidie op een maximum bedrag van € 10.000 (incl. btw) om specifieke kennis en expertise in de arm te nemen die onze partners kunnen leveren. Bekijk hier wat Health~Holland Value Centre voor jou kan betekenen.

Resultaten?

Hier gaat het allemaal om: wat levert het op? Bekijk welke innovatieve startups bij MedtechPartners op het podium hebben gestaan en wat dit heeft opgeleverd bij ‘innovaties’.

Wie zijn wij?

Het bestuur van de stichting MedtechPartners bestaat uit een aantal vertegenwoordigers uit de partnergroep en neemt een actieve rol in bij de bepaling van de lange termijn koers van MedtechPartners. De uitvoering van de strategie wordt gerealiseerd door onderstaande werknemers van KplusV.