Masterclass 'Implementatie van eHealth'

12 september 2019 - 30 januari 2020
Locatie
Hotel Bergse Bossen, Driebergen

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk? 

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

Health Valley Netherlands en Buro Wisselstroom ontwikkelen samen met andere netwerkpartners de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy waarin de focus ligt op een succesvolle implementatie van eHealth.

Wat?

Van het nut of belang van eHealth hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen. Ideeën zijn er binnen je zorgorganisatie volop. Enthousiaste collega’s eveneens. Maar hoe krijg je de eHealthtoepassingen van papier naar de praktijk? Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. In de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ligt de focus op een succesvolle implementatie van eHealth. Aan de hand van een gestructureerde methodiek leer je hoe je een eHealth-project in de praktijk aanpakt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie. Sterker nog, na het afronden van de masterclass staat je eerste eHealth-project al in de steigers.

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.

Hoe en wanneer? 

De masterclasses zal bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt  aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden steeds op twee aansluitende dagen met overnachting georganiseerd op: 

  • 12 september 2019
  • 3 en 4 oktober 2019
  • 14 en 15 november 2019
  • 16 en 17 januari 2020
  • 30 januari 2020

Accreditering

Accreditering van de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is in aanvraag bij V&VN.

Kosten

De prijs van de masterclass is exclusief btw en inclusief alle overnachtingen met bijbehorend ontbijt, diner, lunch en borrel gedurende alle dagen.

  • Zorgprofessionals € 3.975,- exclusief BTW
  • Deelnemers van commerciële organisaties € 4.950,- exclusief BTW
  • Partners van Health Valley ontvangen 25% korting op de deelnameprijs. 

Alle deelnemers ontvangen een gratis toegangsbewijs voor het Health Valley Event in maart 2020. Het grootste zorginnovatiecongres in Nederland waar je onder andere op het gebied van eHealth weer helemaal bijgepraat wordt.

Meer informatie

  • Download of bekijk de opleidingsbrochure (binnenkort) voor uitgebreide informatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Kalf, innovatiemanager via m.kalf@healthvalley.nl of 06-22 38 93 23.   

Aanmelden

Deelnemen aan de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’? Meld je dan direct maar uiterlijk 10 juli 2019 aan!

Klik hier om je aan te melden of liever toch meer informatie klik hier?