Kick-off 2020 | Shaping in the future of healthcare

03 december 2019 18:00 - 20:30
Locatie
Innovitapark Roosendaal

Wat als we samen innovaties vleugels kunnen geven en de zorg een kans geven om boven zichzelf uit te stijgen? Het Care Innovation Center maakt zich hier hard voor. Maar dat kunnen we niet zonder jou.

Graag nodigen we je uit voor de kick-off 2020 van het Care Innovation Center op dinsdag 3 december 2019 waarin ‘Shaping the future of healthcare’ centraal staat. Wat gaan we doen om die toekomst in eigen hand te nemen waarbij innovatieve ontwikkelingen gemeengoed worden en toereikend zijn voor iedereen.

It’s time for action en dat ga jij meemaken op 3 december. Met een aansprekend en innovatief programma waarin je geprikkeld en geïnspireerd wordt en waar je in contact komt met een breed netwerk. Van (zorg)professional tot bestuurder, van zorgondernemer tot directeur. Let’s meet!

Programma

18.00 uur           Ontvangst met soep en broodjes

18.45 uur           Warming up met toelichting Conny Helder, voorzitter bestuur CIC

19.00 uur           Reset je mentale software!

                          Futurist Tony Bosma

19.40 uur           The Future of Healthcare

                           Programmering CIC 2020

                           Interactie met de zaal

20.30  uur          Afsluiting en netwerkborrel
 


Keynotespeaker Tony Bosma

Futurist en trendwatcher Tony Bosma geeft wereldwijd inspirerende keynotes en workshops over trends in technologie, maatschappij, economie, organisatie en communicatie. En op 3 december dus in Roosendaal tijdens de kick-off van het CIC, daar zijn we trots op! Tony staat bekend als een confronterende energieke spreker die de hedendaagse wereld in twijfel trekt en daadwerkelijke verstorende trends weet te duiden en vertalen. Zijn lezingen zijn sterk beeldend en bevatten altijd de meest actuele ontwikkelingen. Tony inspireert, is vernieuwend en zet je aan het denken. Een verhaal met impact wat zeker blijft hangen.

Aanmelden

Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus registreer je nu