Inspirator Sustainable Healthcare Challenge 2020

20 november 2019 15:45 - 14:45
Locatie
House of Watt in Amsterdam

De Inspirator is het eerste grote event en staat geheel in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit event is hét moment om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene stakeholders in de zorg, medestudenten en young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Wat
De Inspirator is het eerste grote evenement van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Programma
Het programma van de Inspirator is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties kunnen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe innoveer je eigenlijk? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. Wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner!

Het programma is als volgt:

18:00 – 19:00 – Optioneel diner
18:30 – 19:00 – Inloop evenement als u niet dineert
19:00 – 19:10 – Opening door onze Voorzitter Vera van Lin
19:10 – 19:40 – André Brand van Cordaan over ‘Passende Zorg in de  thuiszorg’
19:45 – 20:15 – Round tables & Try-my-concept markt met startups
20:15 – 20:30 – Pauze
20:30 – 21:00 – Klaas-Jan Molendijk van BCE over ‘Innovaties in de Zorg’
21:00 – 21:15 – Afsluiting en opening van de borrel!

Voor wie
Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Wie weet ontmoet jij wel je ideale business partner.

Waar & Wanneer
20 november 2019 in House of Watt, James Wattstraat 73, 1097 DL Amsterdam.

Kosten
Het toegangskaartje kost €10 voor studenten en €20 euro voor niet-studenten. House of Watt heeft het mogelijk gemaakt om tegen een gereduceerd tarief bij hen te kunnen dineren. Diner kunt u reserveren in de ticketshop en kost €7,50. 

Koop je tickets hier!