Implementatie van eHealth 2021

14 januari 2021 - 13 januari 2021
Locatie
Hotel Bergse Bossen, Driebergen georganiseerd door Health Valley en Buro Wisselstroom

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

Health Valley Netherlands en Buro Wisselstroom hebben samen met andere netwerkpartners de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ontwikkeld waarin de focus ligt op een succesvolle implementatie van eHealth. Momenteel verbeteren we het voorlopige programma met kennis-  en ervaringsdeskundigen zodat het nog beter aansluit bij de behoeftes uit het veld. Daarnaast versterken we de samenwerking met communicatie- en netwerkpartners.  De tweede Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ start begin 2021.

Wat?

Van het nut of belang van eHealth hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen. Ideeën zijn er binnen je zorgorganisatie volop. Enthousiaste collega’s eveneens. Maar hoe krijg je de eHealthtoepassingen van papier naar de praktijk? Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. In de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ligt de focus op een succesvolle implementatie van eHealth. Aan de hand van een gestructureerde methodiek leer je hoe je een eHealth-project in de praktijk aanpakt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie. Sterker nog, na het afronden van de masterclass staat je eerste eHealth-project al in de steigers.

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland. 

Hoe en wanneer? 

De masterclassreeks zal bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden drie keer op twee aansluitende dagen met overnachting (en avondprogramma) georganiseerd. De data worden binnenkort bekend gemaakt. Naar verwachting start deze reeks in januari 2021.  

Kosten

De prijs van de masterclass is exclusief btw en inclusief alle overnachtingen met bijbehorend ontbijt, diner, lunch en borrel gedurende alle dagen.

  • Zorgprofessionals € 3.975,- exclusief BTW
  • ​Deelnemers van commerciële organisaties € 4.950,- exclusief BTW
  • Partners van Health Valley ontvangen 25% korting op de deelnameprijs. 

Alle deelnemers ontvangen een gratis toegangsbewijs voor het Health Valley Event in 2021. Het grootste zorginnovatiecongres in Nederland waar je onder andere op het gebied van eHealth weer helemaal bijgepraat wordt.

Meer informatie

Voor meer informatie en het programma klik hier