Health CatchUp 2

16 juni 2022 16:00 - 20:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht

De vier Health CatchUPs van BeBright en Dutch Health Hub bieden opkomende én bestaande partijen de unieke mogelijkheid om innovatieve concepten te demonstreren en om kennis te delen. Om juist ook elkaar te inspireren, van elkaar te leren en de basis te leggen voor samenwerking. Met als doel om het innovatievermogen van de zorg te vergroten. Deel 2 heeft als thema bij innovatie staat de eindgebruiker centraal en vindt plaats op 16 juni van 16.00 tot 20.00 uur.

Bij innovatie staat de eindgebruiker centraal

Het grootste gevaar is dat we de nadruk leggen op de technologie zelf en niet op de problemen die moeten worden opgelost of op de waarde die een innovatie zou moeten leveren. Alleen de eindgebruiker kan het probleem helder aangeven waar een bepaalde technologie de oplossing voor kan zijn. Maar hoe zet je de eindgebruiker centraal?

Om deze vraag te beantwoorden, komen drie hoofdvragen aanbod:

  • Hoe krijg ik het echte probleem of de behoefte zo scherp mogelijk in beeld?
  • Hoe betrek ik nadrukkelijk ook de eindgebruikers in het innovatieproces?
  • Hoe scheid ik het kaf van het koren in de toepassingen?

Luister op donderdag 16 juni naar een key-note spreker vanuit Philips die je helpt antwoord te vinden op deze vragen.

Vervolgens worden twee praktijk casussen besproken met Xenia Kuiper, programmamanager sociale robotica van Philadelphia Zorg en Bart Geerts, Anesthesioloog, CEO and Founder AmsterdamUMC en Healthplus.ai. 

Na deze voorbeelden ga je aan de slag met je eigen casus, zodat je aan het einde van de bijeenkomst praktische handvatten hebt verzameld en deze kan toepassen in de praktijk. Van te voren kun je jouw eigen casus al indienen, zodat de professionals je zo goed mogelijk van hulp kunnen zijn tijdens de workshopronde.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de website. Aanmelden kan via deze aanmeldlink en krijg 10% korting!