Dutch Health Week

13 juni 2022 - 18 juni 2022
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Van 13 t/m 18 juni 2022 vindt de eerste LIVE editie van de Dutch Health Week plaats. Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. 

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze plek krijgt van 13 t/m 18 juni 2022 gestalte in Utrecht. En wel in de vorm van Dutch Health Week! Het thema van de week? Maak het verschil, samen werken aan gezondheid. 

Programma Dutch Health Week

Voor het eerst brengt de Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT (14 t/m 16 juni), Zorgtotaal (14 t/m 16 juni) en Support (15 t/m 18 juni) samen in één week. Live. Van 13 tot en met 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens de Dutch Health Week kun je in een van de vele theaters tientallen kennissessies en best practises over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg volgen, netwerken, innovaties spotten, elkaar inspireren én verder helpen.

Het programma is opgebouwd rondom actuele thema’s als duurzame zorg, digitale zorg, gezondheid, preventie en vitaliteit. Het worden dagen vol keynotes, interviews, ronde tafelgesprekken en luchtige intermezzo’s!

Zorg dat je er bij bent en registreer je voor gratis toegang!