Congres Zorgtransformatie

12 maart 2019 09:30 - 17:30
Locatie
Jaarbeurs Utrecht

De gezondheidszorg staat onder druk en voor het borgen van kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg is een transformatie noodzakelijk. Technologie is een enabler voor deze transformatie. Het Congres Zorgtransformatie vormt de officiële opening van de Dutch Health Week, een week waarin Nederland het middelpunt vormt op het gebied van zorginnovatie en –transformatie. Tijdens het congres zal technology-driven transformation centraal staan. Het congres is een initiatief van BeBrightZorg&ICTen de Jaarbeurs.

Programma

Het congres zal bestaan uit een divers ochtendprogramma met impactvolle sprekers op het gebied van technology-driven transformation. Het middagprogramma valt uiteen in diverse interactieve workshops met enablers voor transformatie. Meer informatie over het programma lees je hier.

Deelnemen?

Het Congres Zorgtransformatie is een betaald congres. De kosten bedragen € 250,- indien je past binnen de doelgroep of € 995,- indien dit niet het geval is. Voor meer informatie en voor registratie, klik hier.