Challenge & Congres SHC 2020 | Help nieuwe startups op weg en werk mee aan een duurzame gezondheidszorg voor iedereen!

16 september 2020 15:30 - 13:30
Locatie
Online, georganiseerd door: SHC en KPN

Op de Challenge & Congress (C&C) komt het hele jaar van de SHC samen! Op dit event zullen pitches van innovatieve zorgstartups (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar afwisselen. Het event wordt afgesloten met de live-bidding waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende start-ups om hen op weg te helpen. Hiermee komen alle facetten van de SHC’s aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma

Tijdens de C&C wisselen inspirerende sprekers en de pitches van de innovatieve zorgstartups elkaar af. Met als afsluiter de live-bidding en een gezellige borrel.

Voor wie

Vanwege de combinatie van een challenge en een congres is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met o.a. partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

Waar & Wanneer

De C&C zal dit jaar digitaal worden gehouden op 16 september 2020. De deelnemers die door mogen naar de tweede pitchronde zullen hun pitch doen tijdens de livestream op 16 september in het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam, Wilhelminakade 123, 3072 AP.