Profile picture for user r.kleynen@kleynen-consultants.nl

Ruud Kleynen

CEO and Founder van Hi There: het digitaal verzekeringsplatform, Hi There BV
CEO and Founder van Hi There: het digitaal verzekeringsplatform, Hi There BV
Domotica
Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Ik ben de CEO en founder van Hi There BV: We hebben een volledig in huis ontwikkeld digitaal verzekeringsplatform gebouwd, waarmee de gehele backoffice (behalve het callcenter) van een verzekeraar/pensioenfonds geautomatiseerd wordt.
Met Hi There zijn we in 2017 gerangschikt bij de beste 50 InsurTechs wereldwijd!!!
Dit jaar is Hi There opgenomen in het scale up programma van Microsoft (daarin zitten de 8 meest belovende in de Cloud opererende bedrijven in Nederland).
Hi There reduceert de back-office kosten met 80%-90% en is up-and-running in de dagelijkse praktijk.
Overige relevante zaken: ik heb Actuariele Wetenschappen en Econometrie gestudeerd. Ben hoofd van de Actuariƫle en Statistiche afdeling van ABP en hoofd van de beleggingsresearchafdeling van ABP vermogensbeheer geweest, heb een PhD en ben (deeltijd) hoogleraar risicomanagement faculteit Econometrie Universiteit Maastricht geweest. Daarnaast eigenaar van ondermeer Kleynen Consultants en Hi There, waarbij we state-of-the-art kennis vertalen naar softwaresystemen.
Verder ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van het Pensioenfonds Medisch Specialisten en lid van de commissie Zorg van het Actuarieel Genootschap.

Innovaties die Ruud versnelt

MyDossier

In Nederland wordt bijna 100 miljard euro aan zorgkosten uitgegeven en binnen een paar jaar gaat die grens...