Profile picture for user Jill_5352

Jill Mulder

Founder - Sales, Genus Care BV
Founder - Sales, Genus Care BV
Domotica
Digitalisering
(Tele)monitoring
Jill's achtergrond is de creatie en marketing van elektronica product oplossingen voor zowel de zakelijke als consumenten markt.

Na de studie technische bedrijfskunde in Enschede heeft Jill in verschillende internationale bedrijven gewerkt in zowel de (product) marketing als verkoop.

In 2000 vertrok hij naar Australiƫ en is in 2005 zijn eerste onderneming aldaar gestart. Na de terugkeer in Nederland in 2008 is hij mede-eigenaar geworden van een internationaal opererend bedrijf welke eigen elektronica ontwikkelt voor een wereldwijde markt.

Sinds 2005 is er samen met collega Hans-Elias de Bree gewerkt aan het Genus Care concept. Met talloze product oplossingen en software uitdagingen is er in de tussentijd een volwassen product gecreƫerd waarmee dagelijks vele verbindingsmomenten worden gemaakt.

Het doel is om met Genus Care een verschil te maken voor ouderen, hun families en de professionele zorg. Wij willen graag de mensen iets meer bij elkaar brengen en ondertussen wat extra rust en vertrouwen geven. Hierdoor kunnen mensen langen (en gelukkiger) thuis wonen.

Innovaties die Jill versnelt

Genus Care. Verbinding & Zorg

Hallo, ik ben Genus, Ik ben de slimme digitale fotolijst. Familie, vrienden en zorgverleners kunnen via de Genus...