Profile picture for user rogier_4301

Rogier Teunissen

Commercieel directeur en Innovatieconsultant, Boonstoppel Subsidie Advies BV
Commercieel directeur en Innovatieconsultant, Boonstoppel Subsidie Advies BV
Domotica
Digitalisering
Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ben al vele jaren actief binnen de wereld van subsidies. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het herkennen van subsidiekansen, het aanvragen van subsidies en het begeleiden van subsidietrajecten. Dit doe ik voor ondernemingen in verschillende innovatieve sectoren, maar met een belangrijke focus op bedrijven binnen de Life Sciences en (e)Health sector.

De laatste jaren richt ik mij naast gevestigde bedrijven, ook veelal op innovatieve startups. In het verleden heb ik middels programma’s als Rockstart, HighTechXL, ING Innovation Studio en de Sustainable Healthcare Challenge ervaring opgedaan in het begeleiden van startups op subsidiegebied. Op deze manier heb ik tot op heden met veel plezier middels subsidies bijgedragen aan een mooie groei van verschillende startups. Het gaat hierbij om subsidies van regionaal tot internationaal niveau die met name gericht zijn op innovatief-, internationaal en duurzaam ondernemen.

De innovaties die wij als bedrijf ondersteunen onder de vlag van Zorginnovatie.nl staan op onze partner pagina: https://www.zorginnovatie.nl/partners/boonstoppel-subsidie-advies-bv.