Profile picture for user duncan.jansen

Duncan Jansen

Bestuurder, Effect Healthcare
Bestuurder, Effect Healthcare
Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Medisch technologische innovaties
Duncan Jansen, 31 jaar, is mede oprichter van, en data-analist bij Effect Healthcare. Wij bieden een ondersteunende tool voor clinici om zorgprocessen inzichtelijk te maken en de effecten van voorgestelde veranderingen meetbaar te maken. Dit doen wij door inzichten vanuit de kliniek te vertalen naar intuรฏtieve & modelleerbare zorgprocessen.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ต๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ?
In mijn rol als data analist is het de uitdaging om waardevolle en acteerbare inzichten te genereren vanuit data voor degenen die bij moeten sturen. Dit vereist een kort lijntje met de mensen in de organisatie om de belangrijke details naar boven te halen. Niet hoog over analyseren en concluderen, maar gedetailleerde inzichten in samenspraak.

In de zorg is deze aanpak in mijn ogen essentieel. Elke patiรซnt is uniek en elk datapunt heeft een verklaring. Voor artsen en verpleegkundigen in de kliniek zijn deze verklaringen misschien triviaal, maar voor het management niet. De vastgelegde data binnen zorgprocessen voorzien van de juiste context en interpretatie: dat is de kracht van Effect Healthcare.

Innovaties die Duncan versnelt

Effect Healthcare

Effect Healthcare ontwikkeld een ondersteunende software voor clinici om zorgprocessen inzichtelijk te maken en de effecten van voorgestelde...