Vacature: Programma Manager Human Capital

03 februari 2022

Wij zoeken een Programma Manager Human Capital! Als nieuwe collega concentreer je je op de activiteiten op het snijvlak van onderwijs, opleidingen, beroepsverenigingen en innovatie in de Life Sciences & Health (LSH)-sector. Bij Human Capital draait alles om het belang van een toekomstbehendige beroepsbevolking van de life sciences en gezondheid en zorg, nu en in de toekomst. 

Als Programma Manager Human Capital werk je nauw samen met de Programma Assistent, en met vele bestuurders tot en met uitvoerders, aan de coördinatie van de uitvoering van de Transitieagenda Human Capital van het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg.

Met vele partnerorganisaties werk je voor die coördinatie aan én in een nationale coalitie aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken binnen het thema gezondheid en zorg, zoals de aansluiting van opleidingen op de arbeidsmarkt, het aantrekken en behouden van talent en het stimuleren van een leven lang ontwikkelen. De verbinding tussen werken, leren en innoveren in fieldlabs en daarin gesitueerde learning communities staat hierbij centraal. Deze visie, en wat er nodig is om hiertoe te komen in 2030, staat beschreven in de Transitieagenda Human Capital.

Meer weten? Lees de hele vacature hier.

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 01-03-2022. Wij zien uit naar je sollicitatie!