Vacature Community Manager ZorgInnovatie.nl

19 juli 2018

Begin juli is zorginnovatie.nl geadopteerd door Health~Holland (Topsector Life Sciences & Health). Om zorginnovatie.nl verder te laten groeien is Health~Holland op zoek naar een Community Manager (36-40 uur p/w). Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamische omgeving in de Life Sciences & Health Sector? Dan is dit je kans!

 

Health~Holland heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt qua aantal en omvang van de door haar gesubsidieerde publiek-private R&D projecten en programma’s.  Daarnaast speelt Health~Holland een belangrijke rol in de communicatie en het netwerk van de Nederlandse Life Sciences & Health sector. Waaronder met het platform Zorginnovatie.nl. Voor het in Den Haag gevestigde Health~Holland bureau zijn wij op zoek naar een Community Manager (36-40 uur p/w).

 

Bekijk hier de vacature voor Community Manager voor meer informatie.

 

Meer informatie vind je op de website van Health~Holland. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar drs. Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland (nagel@health-holland.com). Uiterste inzenddatum is 10 augustus 2018.