Vacature alert: Strategy Officer

01 juni 2021

Bij Health~Holland zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor ons team! Als Strategy Officer ondersteun je het team bij de activiteiten van Topsector Life Sciences and Health op strategisch gebied. Voor deze functie zoeken wij een flexibele collega, die gemakkelijk contacten legt en het gehele life sciences en health-veld overziet. Het diverse karakter van de vele externe partijen brengt met zich mee dat je snel moet kunnen schakelen, maar ook zelf een schakel bent binnen het netwerk. Leg jij makkelijk contacten en ben jij een echte netwerker? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Wij bieden een interessante functie met doorgroeimogelijkheden en dit alles in een enthousiast en hecht team. Lees de hele vacature voor Strategy Officer hier.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 18 juni 2021. Wij zien uit naar je sollicitatie!