Vacature Alert Health~Holland: 3 nieuwe vacatures!

10 november 2020

Health~Holland breidt zich snel uit! Er zijn 3 nieuwe vacature beschikbaar: Programma Assistent, International Relations Officer en Business Analist. Ben jij de nieuwe aanwinst voor de Life Sciences & Health sector? 

Vacature Programma Assistent

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt ondersteunen bij diverse taken rondom het genereren van PPS-toeslag en het zo efficiënt mogelijk inzetten van deze toeslag in nieuwe samenwerkingsprojecten. Ben jij een organisatietalent en kan jij efficiënt en doelgericht werken? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je goed om te gaan met deadlines? Dan zijn wqij misschien wel op zoek naar jou! Lees de volledige vacature hier.

Vacature International Relations Officer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij gaat je samen met de Operations Director bezighouden met de coördinatie van de doelstellingen van de Nederlandse LSH-sector op het internationale speelveld. Daarin speel je ook een verbindende rol met internationaal opererende Nederlandse partner-organisaties, zoals onder meer de NFIA, TFHC, HollandBIO, ZonMw en RVO. Daarnaast trek je de pijler Internationalisering binnen de Kennis- en Innovatieagenda 2020-2023 Gezondheid & Zorg. Het is een nieuwe functie, dus je hebt veel ruimte om het zelf in te vullen! Lees de volledige vacature hier.

Vacature Business Analist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij gaat je samen met de collega’s van het strategieteam bezighouden met het strategische beleid. Je behandelt complexe datavraagstukken relaterend aan het maatschappelijk thema Gezondheid & Zorg. Daarin speel je een coördinerende en verbindende rol naar relevante stakeholders op het gebied van data en artificiële intelligentie. Daarnaast trek je de pijler Monitoring & Evaluatie binnen de Kennis- en Innovatieagenda 2020-2023 Gezondheid & Zorg en help je mee in de professionalisering van de impactmeting binnen dit maatschappelijk thema. Een interessante functie dus met veel eigen verantwoordelijkheden! Lees de volledige vacature hier.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, nagel@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 27 november 2020. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Ook interessant