Sustainable Healthcare Challenge: Challenge & Congress

11 juni 2021

Op 10 september 2021 organiseert de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) haar eerste fysieke evenement van het jaar: de Challenge & Congress!

De middag wordt gevuld met onder andere een pitchwedstrijd tussen verschillende startups die een innovatief idee hebben om de zorg te verbeteren. De SHC partnerbedrijven en -organisaties zullen aanwezig zijn om de beste pitches te belonen met mooie prijzen in de vorm van geld, maar ook in-kind bijdragen, zoals consultancy uren. Hiernaast is dit een perfecte gelegenheid om je kersverse startup in de kijker te spelen bij belangrijke partijen in het veld!

Naast de pitchwedstrijd zullen inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in de wereld van zorginnovatie en ondernemerschap. Dit alles wordt natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel!

Dus heb jij een jonge startup in de gezondheidszorg en wil je deze laten zien op de C&C? Check dan de website van de SHC voor de deelnemersvoorwaarden en schrijf je in voor de pitchwedstrijd! Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op via startups@shcbestuur.nl.

Wat?             De SHC Challenge & Congress

Wanneer?     Vrijdag 10 september 2021 van 15:00 tot 18:00 + borrel

Waar?           KPN Hoofdkantoor, Wilhelminakade 123, Rotterdam

Voor wie?     Jonge ondernemers met een innovatieve startup in de zorg

Hoe?             www.sustainablehealthcarechallenge.nl/congres-en-challenge/