Subsidienieuws vanuit onze partner Boonstoppel Subsidie Advies

12 maart 2021

 

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) Haalbaarheid 2021

De populaire subsidieregeling MIT Haalbaarheidsstudie is weer aangekondigd! De jaarlijkse aanvraagronde voor de innovatieregeling opent op 13 april.

De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) ondersteunt en stimuleert mkb-ondernemingen bij het opzetten van innovatieve projecten. De MIT-subsidie heeft betrekking op alle stadia van innovatieprojecten binnen de topsectoren. Het doel van de MIT is het stimuleren van innovatie bij het midden- en kleinbedrijf. De MIT-subsidie heeft betrekking op alle stadia van innovatieprojecten binnen de topsectoren Agri & Food, Chemie & Energie, Creatieve Industrie, Hightech Systemen & Materialen en ICT, Life Sciences & Health, Logistiek, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water.

Met de laagdrempelige regeling kan een MKB-bedrijf een subsidie van maximaal € 20.000,- ontvangen op de uitvoering van een haalbaarheidsstudie naar de technische en economische haalbaarheid van een voorgenomen ontwikkeling.

Aanvragen zullen vanaf 13 april op basis van ‘first come, first serve’ worden behandeld, echter wordt het subsidieplafond de dag zelf vaak al volledig overschreven. Het is daarom van groot belang om de aanvraag direct op 13 april in te dienen. Bereid de aanvraag dus tijdig voor met onze partner Boonstoppel Subsidie Advies!

Zorg voor innoveren

Ben je als ondernemer, zorgaanbieder of onderzoeker bezig met het implementeren of opschalen van zorginnovaties? Neem dan contact op met onze partner Boonstoppel Subsidie Advies.

Zorginnovatoren kunnen door middel van een subsidieregeling voor implementatie- en opschalingscoaching een implementatiecoach inhuren. De implementatiecoach helpt je verder met implementatie- en opschalingsvraagstukken. De eerste ronde bleek een groot succes; al voor de deadline ten einde was moest de ronde vroegtijdig sluiten. De regeling is bedoeld voor het beter, sneller en duurzamer implementeren en opschalen van goede zorginnovaties.

De subsidieregeling voor implementatie- en opschalingscoaching is op dit moment gesloten. Een nieuwe ronde opent weer in april 2021. Houd hiervoor de website van Boonstoppel Subsidie Advies goed in de gaten!