Schrijf je in voor de volgende Health Impact Accelerator!

22 februari 2021

Ben jij sociaal ondernemer en wil je met jouw innovatie bijdragen aan een gezonder Nederland? Wil jij jouw businessplan verder ontwikkelen samen met experts? Dan is de Health Impact Accelerator (HIA) iets voor jou!

Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke innovatie (dienst of product) echt van betekenis is voor een gezondere maatschappij. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om innovatie met maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief – en daar blijft het niet bij. Jij gaat het ook echt doen!

Tijdens de HIA kom je in aanraking met verschillende aspecten en partijen van sociaal ondernemen. Experts helpen jou verder te werken aan een high impact future proof projectplan. In tien weken maak je kennis met de meerwaarde – en de uitdagingen – van sociaal ondernemen op het gebied van gezondheid. Je ontmoet andere inspirerende sociale startups die op een innovatieve manier met ‘gezondheid’ en ‘leefbaarheid’ bezig zijn. Bovendien inspireer jij op jouw beurt hen en talloze andere MKB'ers die aanwezig zijn tijdens de workshops en het slotevenement. 

Ben jij een doener met een innovatief idee om als samenleving om te gaan met ‘gezondheid en zorg’? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Health Impact Accelerator! Klik hier voor meer informatie.