Schrijf je nu in voor de Dutch Digital Health Challenge!

13 april 2018

In mei krijgen vier veelbelovende Nederlandse health startups de kans om in Spanje het podium van HIMSS Europe & Health 2.0 te betreden. De geselecteerde startups mogen ten overstaande van meer dan 2.000 healthcare stakeholers hun innovatie pitchen. Het motto van de conferentie is “less talk – more action”, dat belooft dus een flinke boost voor de deelnemers. Wil jij dat podium beklimmen? Schrijf je dan nu in voor de Dutch Digital Health Challenge!

 

Health 2.0, het ministerie van VWS en Rockstart werken in deze challenge samen. Hun gezamenlijke doel is om van Nederland het beste digitale health ecosysteem te maken. Met de Dutch Digital Health Challenge willen zij Nederlandse digitale health startups in de schijnwerpers zetten en hen ondersteunen in het maken van nieuwe deals.

 

Representeer jij Nederland tijdens HIMSS Europe & Health 2.0 in Spanje?

De organisatie van Dutch Digital Health Challenge is nog op zoek naar startups in de digital health sector die:

 • Opgericht zijn in Nederland.
 • Samenwerken met partners uit één van deze vier categorieën:
  • Ziekenhuis
  • Bedrijfsleven
  • Verzekeraar
  • Zorgorganisatie
 • Zichtbare tractie en overtuigende passie hebben, ondernemend van aard zijn en ontzettend gemotiveerd zijn om Nederland te representeren in Barcelona.

Voldoe jij hieraan? Dan heb je nog tot 22 april de kans om je aan te melden!

Uit alle aanmeldingen worden uiteindelijk 4 startups gekozen die van 27 tot 29 mei naar Barcelona gaan. De selectie wordt gedaan door een comité met grote namen uit de zorginnovatie, zoals Gelle Klein Ikkink, Sanneke Langendoen en Anne-Mieke Vroom.

 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over de challenge? Kijk dan vooral op de website van Dutch Digital Health Challenge. Hier kun je je ook aanmelden voor deelname!