Nieuwe partner: Uzelf sluit zich aan bij zorginnovatie.nl!

12 januari 2018

Het netwerk van zorginnovatie.nl blijft zich uitbreiden! Met vreugde kunnen we aankondigen dat Uzelf zich als partner heeft aangesloten bij Stichting Zorginnovatie Nederland. Op zorginnovatie.nl staan inmiddels meer dan 650 innovaties uit heel het land. Uzelf richt zich specifiek op innovaties op het gebied van zelfzorgmanagement in de regio Utrecht.

 

Uzelf, aan de basis van innovatieve zelfzorg

Uzelf verbindt in de regio Utrecht ondernemers met onderzoekers, zorgverleners, inwoners, financiers en beleidsmakers om samen innovatieve ideeën te realiseren. Alles vanuit de overtuiging dat we met de juiste kennis, vaardigheden en motivatie zelf meer regie kunnen voeren op onze eigen gezondheid. En dat we daarmee de kwaliteit en lengte van ons leven beïnvloeden.

Uzelf wil een netwerk creëren voor ondernemers waarin zij innovatieve ideeën kunnen realiseren die elke Utrechter de mogelijkheid biedt om zijn of haar gezondheid te beïnvloeden. Of dat nu gaat om slimme zelfzorgapplicaties, het formuleren van glasheldere informatie, fysieke initiatieven of (e)healthdiensten en -producten.

Speciaal voor ondernemers heeft Uzelf de digitale startup scan ontwikkeld. Door deze te doorlopen wordt snel duidelijk wat de hulpvraag van de ondernemer is en waar Uzelf precies kan ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het vinden van relevante stakeholders, toegang tot proeftuinen en hulp bij business modeling.

 

Verbinden en versnellen

Stichting Zorginnovatie Nederland heeft tot doel innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Daarom verbinden we bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg. We stimuleren kennisdeling en intensieve samenwerking binnen een sterk platform met relevante stakeholders. Juist door te werken met partners in verschillende domeinen, willen we meerwaarde creëren voor ondernemers in de zorg. We zijn ervan overtuigd dat Uzelf - in nauwe samenwerking met de EBU, één van de founding partners van Stichting Zorginnovatie Nederland - die meerwaarde voor ondernemers in de regio Utrecht kan creëren.