Moovd wint brons bij KVK innovatie top 100 zorg en goud bij Twentse Start-up 2022!

02 december 2022

Nijverdal, 2 december – Moovd viel afgelopen week dubbel in de prijzen! Met trots volgden uit de nominaties KVK innovatie top 100 en de nominatie van Beste Start-Up van Twente maar liefst twee podiumplaatsen!

“ De jury van de twentse ondernemersaward roemde Moovd onder andere om haar grote maatschappelijke bijdrage, waardoor de druk op de (geestelijke) gezondheidszorg wordt verlaagd.” De jury van de KVK innovatie top 100 benoemde de grote impact die digitale therapie voor het enorme capaciteitsprobleem in de zorg oplevert als zeer uniek!”

Moovd opereert vanuit ervaring, met sterke internationale ambities en levert een oplossing die belangrijk is voor nu en in de toekomst,” vertelde voorzitter Marc Woesthuis van de twente ondernemersaward bij het uitreiken van de winnaars oorkonde.

Van de in totaal 450 door de KVK innovatie top 100 geselecteerde ondernemingen van Nederland is Moovd uiteindelijk op positie nummer 27 in de top 100 beland. Binnen de categorie Zorg belandde Moovd in de top 3.

“Het is erg gaaf dat er wordt gekeken naar ons bedrijf en onze missie voor een wereld waarin niemand meer lijdt onder mentale problemen. Trots dat dit in Nederland opvalt en gewaardeerd wordt. Ook zijn we inmiddels gestart in Zweden, UK, Duitsland, Australië, Canada, USA en Argentinië dus ook de internationale ontwikkelingen zitten nu in een stroomversnelling,” aldus Sander Kamphuis. “Overal ter wereld staat de geestelijke gezondheidszorg onder druk. Dat juist onze maatschappelijke bijdrage aan het verlagen van die druk geroemd wordt, is een mooie bevestiging van ons werk.”

Het team van Moovd als beste Twentse Start-Up 2022