Met korting naar het NRC Live Zorgtechnologie event!

10 augustus 2018

Een robotartsassistent die binnen enkele minuten miljoenen medische documenten doorneemt, de juiste diagnose stelt en een persoonlijk behandelplan voorstelt. Je smartphone, huis – en zelfs auto – die overal je gezondheid in de gaten houden. En breincomputers die patiënten helpen opnieuw te zien, spreken of bewegen.

Een combinatie van datatechnologie, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality (VR) en het internet of things (IoT) biedt ongekende mogelijkheden binnen de zorg. Maar hoe kun je met deze datarevolutie écht een positieve impact maken in het leven van patiënten én zorgprofessionals?

Laat je op 13 september inspireren door zorgpioniers, hoor wat wél en niet werkt in de praktijk en denk mee over de toekomstige rol van de zorgprofessional. Tijdens het NRC Live Zorgtechnologie event komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De laatste techtrends in de zorg: hoe veranderen AI, IoT, telemedicine en VR het dagelijkse leven van arts en patiënt?
  • Verrassende samenwerking met het bedrijfsleven: welke rol spelen de supermarkt, het postbedrijf en de autofabrikant in het zorgnetwerk van de toekomst?
  • De moderne zorgprofessional: welke nieuwe banen ontstaan binnen de zorg en hebben artsen en verplegend personeel een nieuwe skill set nodig voor de dagelijkse praktijk?

 

Sprekers

Vernieuwers vertellen tijdens het NRC Live Zorgtechnologie event hoe je digitale technologie zo kunt inzetten dat het écht van waarde is voor zorgprofessional en patiënt. Zo komen onder andere spreken:

  • Maxine Mackintosh (GB), co-founder One HealthTech #datasaveslives
  • Wouter Kroese, founder/director Pacmed
  • Huub Zijlstra, sectormanager Zorg PostNL
  • Roland Bal, prof. Healthcare Governance Erasmus Universiteit
  • Chris Hogg (VS), COO Propeller Health

Een overzicht van alle sprekers vind je via deze link.

 

Met korting naar het event!

ZorgInnovatie is netwerkpartner van NRC Live en mag daarom een korting op de ticketprijs bieden. Tickets zijn dan slechts € 249,- (dat is een korting tot wel € 200,-).

In de nieuwsbrief van 23 augustus zullen we deze kortingscode delen. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan voor de maandelijkse ZorgInnovatie nieuwsbrief via deze link.

 

Meer informatie

Meer informatie over dit event en het volledige programma vind je op de website van NRC Live.

Ook interessant