Meld je aan voor het innovatiespreekuur tijdens de jaarlijkse Week van de Implementatie

10 januari 2023

Van 23 t/m 27 januari organiseert het Nederlandse Implementatie Collectief (NIC) de Week van de Implementatie. Tijdens deze week zijn er allerlei (online) activiteiten georganiseerd rondom het onderwerp implementatie, waaronder het spreekuur van Zorg voor innoveren op donderdag 26 januari. Heb je vragen over het implementeren of opschalen van innovaties in de zorg? Wil je advies over hoe je jouw innovatie kunt implementeren in de praktijk? Meld je aan en dan helpt Zorg voor innoveren je graag een stap verder in jouw implementatieproces.

Tijdens dit spreekuur ga je in gesprek met Anke Snijder (programmasecretaris) en Leo Jetten (senior programmamanager) van Zorg voor innoveren. Zij geven uitleg en behandelen al jouw vragen over de implementatie van jouw zorginnovatie.

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat uit twee onderdelen. We beginnen met een introductie over het programma Zorg voor innoveren als hulpbron voor zorginnovaties, implementatie en opschaling. Gevolgd door een spreekuur op basis van casuïstiek met vragen.

Je kunt je aanmelden voor de volgende tijdstippen:

  • donderdag 26 januari 2023, 13.05 – 14.30 uur (online) 
  • donderdag 26 januari 2023, 15.05 – 16.30 uur (online)

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor het implementatiespreekuur via info@nlimplementatie.nl

Met de week van de implementatie wil het NIC het ‘vakgebied implementatie’ extra onder de aandacht brengen. Wil je meer informatie over de week van de implementatie of over het de activiteiten van het NIC. Ga dan naar nederlandsimplementatiecollectief.nl.

Bron: Zorg voor innoveren

Links een foto van Anke Snijder, rechts een foto van Leo Jetten. Rechtsbovenin het icoontje van Zorg voor innoveren.