Meld je aan voor de Challenge & Congress! 

12 april 2024

De Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge is hét podium waar innovatie, zorg en duurzaamheid samenkomen. Tijdens dit event zullen pitches van innovatieve zorgstartups en plenaire talks elkaar afwisselen. We nemen een kijkje in de keuken van het start-up traject wat voorafgaand aan het evenement is georganiseerd. De deelnemende startups die dit traject van 10 weken doorlopen staan te trappelen om te gaan pitchen! Hierbij strijden ze om prijzen van onze partners die hen op weg zullen helpen in hun ondernemersavontuur. Denk aan geldbedragen maar bijvoorbeeld ook coaching en consultancy uren. 

Op 7 juni, 14:30-19:00, komen alle facetten van de aanpak van de SHC samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma

Het programma bestaat uit het Challenge-deel en het Congress-deel:

Challenge

14:00 –  Inloop

14:30 – Opening

14:45 – Keynote spreker

15:15 – Pitches Start-up Traject (deel 1)

15:45 – Pauze

16:00 – Pitches Start-up Traject (deel 2)

16:30 – Keynote Jan-Peter Niezink (Programmamanager Duurzaam Ondernemen, ’s Heerenloo)

17:00 – Prijsuitreiking Start-up Traject

Congress

17:15 – Start-up markt en netwerken 

Start-up Traject

Het Start-up Traject van de Sustainable Healthcare Challenge is speciaal voor jonge enthousiastelingen met een idee om de zorg te veranderen. Gedurende het traject de afgelopen maanden hebben ze exclusieve trainingen doorlopen, georganiseerd door partners van de SHC. Onderwerpen die voorbij kwamen: ondernemersplan, validatie, inzicht in het zorglandschap, marketing en pitchen.

Tijdens de Challenge & Congress vindt de finale van het Start-up Traject plaats. De zes deelnemers pitchen hun start-up voor een deskundige jury en maken hierbij kans op verschillende geldbedragen en in-kind prijzen zoals coaching en consultancy-uren. 

Start-up markt

De middag wordt afgesloten met een start-up markt waar zo’n 20 bevlogen ondernemers staan te popelen om hun zorginnovatie met jou te delen. Loop rond, test nieuwe innovaties en kom in contact met het netwerk van de SHC. 

Heb jij zelf een innovatie en wil jij deze laten zien op de start-up markt? Leuk! Check dan de voorwaarden en bemachtig snel jouw plek! 

Aanmelden

De Challenge & Congress vindt plaats op vrijdag 7 juni 2024, van 14:30-19:00, en is een gratis evenement. Wel vragen we om je vooraf aan te melden. Dat kan via deze link.