Laten we samen terugblikken op de succesvolle 7e editie van de LSH PPS dag!

12 april 2022

De zevende Life Sciences & Health Publiek-Private Samenwerking dag (LSH PPS dag) vond op 22 maart 2022 'live' plaats. Het door ZonMw en Health~Holland georganiseerde evenement in de Jaarbeurs in Utrecht had als thema Transitie in gezondheid en zorg.

De LSH PPS dag 2022 stond geheel in het teken van publiek-private samenwerking rondom maatschappelijk relevante thema’s uit de Life Sciences & Health sector. Wereldwijd staan we voor grote maatschappelijke uitdagingen rondom de transitie in gezondheid en zorg. Deze uitdagingen kunnen wij alleen aangaan door krachten te bundelen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De LSH PPS dag is jaarlijks dé ideale mogelijkheid om elkaar hiervoor op te zoeken.

In verschillende sessies gingen we met elkaar in gesprek over onderwerpen zoals Citizen Science voor gezondheid en zorg, Zorg voor innoveren x Stichting ZorgInnovatie Nederland en de De weg naar het starten van een publiek-private samenwerking. 

Samen met ZonMw is er een gloednieuwe website ontwikkeld om een recap van de LSH PPS dag te geven. Benieuwd naar een impressie van de inspiratievolle LSH PPS dag? Bekijk dan hier onze gloednieuwe website met foto's, presentaties en samenvattingen van deze dag!

Tot volgend jaar!