Interesse in vrijblijvend subsidieadvies? Klop eens aan bij onze partner Boonstoppel!

23 februari 2021

Je bent een zorginnovator en je bent druk bezig met de ontwikkeling van jouw innovatie. Na een lang proces ben je toe aan een volgende stap, bijvoorbeeld de ontwikkeling van het prototype van je innovatie. Dit zijn momenten waarbij een financieel duwtje in de rug vaak geen overbodige luxe is. Onze partner Boonstoppel schiet je op dit moment graag te hulp met subsidieadvies op maat. Benieuwd wat Boonstoppel voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder! 

Subsidie klinkt voor veel innovators erg interessant, en dat is het natuurlijk ook! Echter ontbreekt het veel organisaties aan tijd, kennis en kunde om daadwerkelijk activiteiten en investeringen te kunnen financieren met behulp van subsidies. Boonstoppel Subsidie Advies is gespecialiseerd in het ontdekken en benutten van subsidiekansen voor elk type organisatie. Voor profit, voor start-ups, maar ook voor grote bedrijven.

Het proces van Boonstoppel is transparant en erg eenvoudig. Wanneer je geholpen wordt bij het voorbereiden en indienen van een aanvraag, wordt dat gedaan op basis van een succes fee. Dit betekent dat je dus alleen betaalt als je de subsidie krijgt toegezegd. In die succes fee zijn bovendien alle begeleidingsuren inbegrepen die Boonstoppel gedurende het traject maakt. Ook biedt Boonstoppel hulp bij administratie en controles. Hierover worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat jullie beiden niet voor verrassingen komen te staan.

Het aangaan van een succesvolle en duurzame relatie met de klant is wat Boonstoppel drijft. Als klant mag je ervan uitgaan dat Boonstoppel er écht alles aan doet om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om een succesvolle subsidieaanvraag te realiseren. Op deze manier wordt er altijd gestreefd naar een optimaal resultaat.

Geïnteresseerd in de kansen die Boonstoppel jou kan bieden? Laat het ons weten door te mailen naar info@zorginnovatie.nl. Wij zullen je vervolgens in contact brengen met Boonstoppel voor een waardevolle, vrijblijvende projectscreening. 

Voor meer informatie over onze partner klik dan hier.