Inschrijving Start-Up Bootcamp Health nog 1,5 maand open!

22 juni 2022

Wil je een volgende stap zetten met je idee of start-up in de Health Sector? Meld je dan vóór 1 augustus aan voor de Start-Up Bootcamp Health van Health Valley, Rabobank en Kennispoort Zwolle. Dit programma is een unieke kans om je onderneming te starten, door het zetten van stappen op het gebied van strategie, marketing en financiering. Hiermee maak je de juiste impact als ondernemer in de (Life Sciences &) Health-sector. De bootcamp start in september 2022 en eindigt in december 2022 en vindt in Zwolle en/of Nijmegen plaats. 

Het programma

Ondernemen in de health-sector is echt anders is dan andere markten. Daarom heeft Health Valley in samenwerking met de Rabobank en Kennispoort Zwolle, de Start-Up Bootcamp Health ontwikkeld. In dit versnellingsprogramma volg je gedurende vier maanden om de paar weken een workshop om concrete stappen te zetten met je onderneming. Naast deze bijeenkomsten in de groep ontvang je ook 1-op-1 begeleiding. Tevens krijg je toegang tot een netwerk van relevante partners, investeerders en mentoren die jou als innovatieve ondernemer coachen en adviseren over bijvoorbeeld strategische keuzes, marketing en financiering.

Resultaat Bootcamp

In december 2022 heb je de onderstaande resultaten bereikt:

  • je ondernemersplan/businessplan staat als een huis
  • je hebt een aangevuld netwerk met andere starters in de zorg
  • je krijgt de kans om jouw ideeën te toetsen in de markt
  • je hebt toegang tot de zorgmarkt in Oost Nederland: een prachtige uitvalsbasis voor landelijke uitrol met nationale impact
  • je ontmoet toeleveranciers, klanten en andere partners die relevant zijn voor jouw business
  • je bent gepositioneerd als ondernemer in de Health sector: je kent relevante spelers in de markt en zij kennen jou
  • je staat voorgesorteerd op landelijke en regionale innovatieprijzen: dat boost je bekendheid
  • je maakt kans op subsidies voor de realisatie van jouw plan of het zetten van de next step met jouw bedrijf
  • Rabobank stelt een innovatiefinanciering beschikbaar voor 'ready to market' plannen

Deelname

Meld je vòòr 1 augustus 2022 aan. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang. De aanmeldingen en plannen worden beoordeeld door een selectiecommissie voorafgaand aan de start van de bootcamp. De commissie let bij de beoordeling onder meer op de doelgroep(en), financiering en schaalbaarheid van jouw plannen. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of de inhoud van het programma op deze website ‘Start-up Bootcamp Health’