Health Valley en KVK zijn op zoek naar zorginstellingen en bedrijven met een innovatievraagstuk

14 juli 2020

Health Valley is samen met de KVK op zoek naar zorginstellingen en bedrijven met een innovatievraagstuk, die dit najaar met andere ondernemers willen samenwerken aan concrete uitdagingen in de zorg. Het doel is om innovatie te versnellen en samenwerking tussen grote en kleine bedrijven mogelijk te maken. Daarmee willen zij de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk maken! Aanmelden van vraagstukken kan tot uiterlijk 18 september 2020. 

KVK Business Challenge

De eerste KvK Business Challenge werd een paar jaar geleden georganiseerd. Het gaat hierbij om samenwerkingen tussen Nederlandse en buitenlandse bedrijven uit diverse sectoren. Dankzij afgelopen edities zijn meer dan 1000 grote en kleine ondernemers met elkaar verbonden. Onder meer bedrijven als Philips, Boston Scientific en Zuyderland Ziekenhuis / Regitel hebben eerder vraagstukken ingebracht, met succesvolle resultaten als gevolg. Op 26 oktober vindt de kick-off plaats van een health editie waarin KVK en Health Valley samenwerken: de KVK Business Challenge Health Valley.

Wie zoeken zij

Zij zijn op zoek naar zorginstellingen en bedrijven met een vraagstuk, die dit najaar met andere ondernemers willen samenwerken aan concrete uitdagingen. Daarmee willen zij de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk maken!

Hieronder zie je de tijdlijn:

  • 18 september: Uiterlijk aanmelden > https://www.kvk.nl/tools-en-platformen/kvk-business-challenge/
  • 26 oktober 2020: Start van de KVK Business Challenge Health Valley, opening online platform en start van chatfase
  • 27 november 2020: Sluiting online platform
  • 27 - 4 december 2020: Selectie van partijen met de beste ideeën/ oplossingen
  • 9 december 2020: Ontmoetingen tussen ‘challenge’ eigenaars en geselecteerde partijen met de beste ideeën/oplossingen

Meer weten of aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 september 2020. Stuur een mail naar m.kalf@healthvalley.nl of bel naar: 0622389323, of neem contact op met sander.kemner@kvk.nl: 0646637006 of juri.heise@kvk.nl: 0655151571.

Zie ook de flyer: KVK-Business-Challenge-Health-Valley-flyer.pdf

Bron: Health Valley

Ook interessant