Dutch Hacking Health 2018: schrijf je in!

20 februari 2018

Na het grote succes van Dutch Hacking Health 2017, barst in het derde weekend van april de editie van 2018 los. In 5 steden worden de deuren geopend voor iedereen die het leuk vindt om samen aan de slag te gaan om slimme en creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg.

 

Wat is Hacking Health?

Hacking Health is een wereldwijde organisatie met als missie: innovatie en digitale technologieontwikkeling in de gezondheidszorg te verbeteren en te versnellen. Bij Hacking Health, een concept voor zorghackathons, werken naast de gebruikelijke deelnemers zoals ontwerpers en programmeurs ook patiënten en zorgprofessionals in een team. Hierdoor ontstaan realistische en mensgerichte oplossingen voor de uitdagingen in de zorg.

De teams zijn multidisciplinair en de inschrijvingen voor het weekend staan nog open. Loop je dus over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? De organisatie is nog op zoek naar:

Designers en creatieven – die buiten de lijntjes kleuren
Mantelzorgers en patiënten – die uit eigen ervaring kunnen spreken
Programmeurs en technici – die digitaal kunnen denken
Ondernemers en strategen – die in problemen altijd kansen zien
Zorgprofessionals – die geloven in de kracht van samenwerken

 

20, 21 en 22 april 2018

In één weekend worden de krachten gebundeld in 5 verschillende steden. Op vrijdagavond 20 april starten de teams met het werken aan hun uitdaging. Onder begeleiding van coaches krijgen de teams de tijd hun uitdaging te onderzoeken en een oplossing te ontwerpen. Alle teams mogen hun uitkomst presenteren aan een deskundige jury en kunnen meekijken met de oplossingen van andere teams. Het winnende team gaat naar huis met een prijs die erop gericht is om jouw zorginnovatie een vliegende start te geven!

Meer weten over Dutch Hacking Health? Kijk dan vooral even op de websites van de edities in de verschillende steden:

 

       

 

Ook interessant