Doe mee met de Health Impact Accelerator en breng jouw onderneming naar een hoger niveau!

01 mei 2024

Durf jij het aan de impact van je innovatie kritisch onder de loep te nemen? Je eigen aannames over de eindgebruiker onder ogen te zien? Jouw onderneming hiermee naar een hoger niveau te tillen? Doe dan mee met de Health Impact Accelerator! 

Waar werk je aan?

Samen met je team ga je in 10 weken aan de slag om een gefundeerde business case te ontwikkelen rondom jouw innovatie. Onder begeleiding van ervaren coaches werk je aan een gedegen waarde propositie, breng je de belangrijkste stakeholders in kaart en identificeer je jouw concurrenten. Je gebruikt de kennis van ervaren ondernemers om jouw propositie verder te versterken en de andere teams zullen je doorlopend uitdagen om scherp te blijven nadenken over je aannames en risico’s. 

Het programma bestaat uit twee driedaagse bootcamps waarin je aan de slag gaat met onder andere de meetbaarheid en de financiële haalbaarheid van je innovatie. Ook krijg je wekelijkse online coaching zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Na afloop lever je een businessplan op en pitch je dit voor de jury, bestaande uit ervaren business developers en stakeholders uit de zorgsector. De winnaar van de Health Impact Accelerator zal bekend gemaakt worden tijdens Mobile Healthcare, een landelijk congres waar jouw team kan rekenen op een fantastisch podium!

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de Health Impact Accelerator moet je inschrijving voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Jouw innovatie heeft de potentie om de zorg efficiënter te maken of bestaande zorg te vervangen;
  • Jouw innovatie is reeds getest – al zij het in een kleine setting;
  • Jouw oplossing draagt bij aan ten minste één van de Gezondheid & Zorg-missies;
  • Jouw team bestaat uit ten minste drie gedreven personen en jullie zijn beschikbaar op de bijbehorende data (17 juni, 2 t/m 4 september, 7 t/m 9 oktober, 5 november en 6 november). 

Schrijf je nu in!

Inschrijven kan tot uiterlijk 14 juni 2024 via onderstaande knop. Op 17 juni worden potentiële kandidaten uitgenodigd voor een intakegesprek met de coaches. In totaal zullen er vijf teams geselecteerd worden voor deelname. 

Inschrijven

Logo Health Impact Accelerator