De inschrijvingen voor de HIA zijn geopend!

05 januari 2022

Wil jij gezondheidsverschillen verkleinen? Burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun leefomgeving? En heb jij een product of dienst dat baanbrekend en innovatief is? Schrijf je dan nu in voor de vijfde editie van de Health Impact Accelerator: hét programma voor ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een gezondere wereld!

Hoe werkt het? 

In de Health Impact Accelerator (HIA) helpen wij jou om van jouw idee een uitvoerbaar werkplan  te maken. In tien weken werk je samen met je team aan een knallende investeerderspitch en een scherp en haalbaar businessplan. Onze zeer ervaren en motiverende coaches zal je hierin begeleiden. Zo ga je aan de slag met je innovatie en de meetbaarheid daarvan, en krijg je wekelijkse online coaching zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Het programma eindigt met een Slotevenement, waarbij je het eindresultaat presenteert aan een deskundig panel met veel kennis op het gebied van sociaal ondernemen. Ook wordt hier de winnaar van de HIA uitgeroepen!

Voor wie?

Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke product of dienst echt van betekenis is voor het grote publiek. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief - en daar blijft het niet bij: jij gaat het ook echt doen!  

Meld je aan!

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht het verschil gaan maken? Grijp dan deze kans en schrijf je snel in via www.groz.nl/hia. De deadline voor aanmelding is 25 februari 2022. 

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Kijk op www.groz.nl/hia voor meer informatie!