De inschrijvingen voor de HIA zijn geopend!

22 juli 2021

De volgende editie van de Health Impact Accelerator komt eraan! In oktober gaan we weer van start met een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator: hét programma voor sociaal ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een gezondere wereld. 

Hoe werkt het? 

In de Health Impact Accelerator helpt een team van zeer ervaren en motiverende coaches om van jouw idee een uitvoerbaar werkplan te maken. In tien weken word je klaargestoomd tot sociaal ondernemer. Zo ga je tijdens de driedaagse workshops aan de slag met jouw innovatie en de meetbaarheid daarvan. In de tussentijd krijg je wekelijkse coaching, zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Ook krijgt je team een grote boost en wordt het team gevoel versterkt. Het programma eindigt met een slotevenement, waarbij je het eindresultaat presenteert aan een groep van sociaal investeerders, fondsmanagers en ervaren MKB-ondernemers met innovatieve ideeën. 

Voor wie?

Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke product of dienst echt van betekenis is voor het grote publiek. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief - en daar blijft het niet bij: jij gaat het ook echt doen!  

Meld je aan!

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht het verschil gaan maken? Grijp dan deze kans en schrijf je snel in via www.groz.nl/hia. De deadline voor aanmelding is 1 oktober. 

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Kijk op www.groz.nl/hia voor meer informatie!