Ben jij klaar om je stempel te drukken op de gezondheidssector?

12 juni 2023

Grijp dan nu de geweldige kans die de start-up bootcamp Health van Health Valley biedt! Dit programma is speciaal ontworpen voor ambitieuze individuen die vastberaden zijn om hun ondernemersdromen waar te maken in de bloeiende gezondheidsindustrie.

 

Wat maakt het Start-Up Bootcamp Health programma zo bijzonder? Nou, het biedt niet alleen de bezielende leiding van innovatiemanager Corine Böhmers op het gebied van strategie, marketing en financiering, maar ook de mogelijkheid om waardevolle connecties te leggen en samen te werken met andere gedreven deelnemers en experts. Het is de ultieme springplank om jouw ideeën te laten groeien en te laten bloeien.

Het programma vereist jouw toewijding en tijd, want naast de geplande bijeenkomsten moet je ook tijd en moeite investeren tussen de sessies door. Maar elke inspanning die je levert, zal de moeite waard zijn.

Als je serieus bent over het opzetten van een succesvolle onderneming in de gezondheidssector en je bent bereid om je volledig te committeren aan het programma, dan kan het Start-Up Bootcamp Health-programma jouw ticket zijn naar ongekend succes. Hier krijg je de kans om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen en die onmisbare X-factor te creëren die nodig is om impact te maken in de markt.

De vijf sessies zijn gepland op:

  • 1 september 2023, Zwolle: Challenge your idea. De waardecreatie van je idee staat centraal.
  • 29 september 2023, Nijmegen: De Markt, je Merk. Positionering en hoe bereik je je klant?
  • 19 oktober 2023, Zwolle: Financiering van je plan i.s.m. Rabobank
  • 17 november 2023, Nijmegen: Organisatie - Certificering - Groei.
  • 15 december 2023, Zwolle: Dragons’ Den - Money meets ideas.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en maak je klaar om jouw stempel te drukken op de gezondheidsindustrie. Meld jouw interesse voor het start-up bootcamp Health-programma en maak van jouw ondernemersdroom een inspirerende realiteit. 

Bron: Health Valley