Avicenna Excellence Program zoekt studenten en young professionals voor programma rondom zorg en innovatie!

08 januari 2024

Het Avicenna Excellence Program is een 15 weeks programma in het teken van zorg én innovatie. Krijg masterclasses van professionals, ontdek bedrijven met connectie in de zorgindustrie en werk aan jouw innovatie door middel van interdisciplinaire samenwerking met begeleiding van een ervaren coach!

Over het Avicenna Excellence Programma

Het programma richt zich op begin werkenden, PhD studenten en masterstudenten met interesse in de zorg en innovatie. Tijdens het programma krijg je de gelegenheid om je kennis uit te breiden, je netwerk te vergroten en actief bij te dragen aan de vooruitgang in de zorgsector.

Sprekers van dit jaar zijn o.a. Barbara Goezinne (werkzaam bij ministerie VWS), Ton de Boer (voorzitter college ter beoordeling van geneesmiddelen), Hans de Jong (Oud president van Philips), Pauline Terwijn (Raad van bestuur Pantein zorggroep), Wout Adema (directeur Zorgverzekeraars Nederland). 

Aanmelden

Het programma loopt van 9 februari tm 29 mei. De masterclasses vinden wekelijks plaats op de woensdagavond.

Dus zoek jij een extra uitdaging naast je werk, PhD of master én heb jij interesse in gezondheidszorg en innovatie? Meld je vandaag nog aan! Inschrijven is mogelijk t/m 14 januari.

Aanmelden

Bron: Avicenna Excellence Programma