Amsterdam Economic Board zoekt een nieuwe Lead Gezondheid

17 juni 2021

Werk je als Lead Gezondheid mee aan een slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam? De Amsterdam Economic Board is per direct op zoek naar een enthousiaste senior professional die als Lead Gezondheid het team komt versterken.

Heb jij ervaring met het enthousiasmeren, mobiliseren en verbinden van partijen? Wil je samenwerken aan concrete initiatieven voor een langer, gezonder leven? Ben jij iemand die graag heldere doelen zet, acties definieert, eigenaren toekent en partijen inspireert en uitdaagt om op dit thema mee te bewegen en verantwoordelijkheid te pakken? Is jouw aanpak daarbij gestructureerd, anticipeer je makkelijk en ben je tevens in staat om flexibel te werken, waarbij je het doel niet uit het oog verliest? Kan jij effectieve ontmoetingen organiseren met de juiste partijen en gesprekken voeren op verschillende niveaus? Heb je een goed gevoel voor de uiteenlopende belangen die in complexe transities spelen en ben je in staat partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen? Zet jij nieuwe samenwerkingsverbanden op en weet je impact te creëren? Klinkt dit allemaal nog steeds herkenbaar? Lees dan verder.

Als Lead weet je de ambities van de Amsterdam Economic Board en de innovatiekracht in de regio Amsterdam te vertalen naar concrete acties. Je zet nieuwe samenwerkingsverbanden op en weet het eigenaarschap voor de uitvoering te beleggen bij relevante partijen.

Kortom, een strategische en uitdagende functie binnen een klein en enthousiast team waarin je veel verantwoordelijkheid draagt en je opgedane kennis en netwerken ten volle kan benutten.

Enthousiast geworden? De volledige vacature vind je hier!

De Amsterdam Economic Board is een onafhankelijke organisatie die samen met bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen werkt aan de slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam. Een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en werken aan een betrouwbare, duurzame, digitale samenleving.

Ze zijn aanjagers van kansrijke initiatieven in de regio, met potentie tot verdere uitvoering en opschaling, waarbij partijen uit het netwerk in de lead zijn. De focus is vooral gericht op de meest urgente onderwerpen die bovendien economische groeipotentie bieden. En daarnaast op terreinen waar ze in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken.