Zortica

Opschaling

Zortica: Innovatief zorgabonnement met videoconsulten, 24/7 hulp, logistieke steun en puntenbeloning voor mantelzorgers. Bouw een gemeenschap van zorg en geniet van persoonlijke voordelen.

AI
Domotica
Digitalisering
Hulpmiddel
Informatie-uitwisseling
(Tele)monitoring
Virtual reality
Wearable
Zelfzorg
Overige
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

Technologiepartners: We hebben mogelijk geavanceerde technologische oplossingen nodig voor onze videoconsulten en het puntensysteem. We zoeken naar partners die expertise hebben in het ontwikkelen van betrouwbare en veilige platforms.

Gezondheidszorginstellingen: Samenwerking met zorginstellingen kan ons helpen om onze diensten verder te ontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van zorgontvangers. We willen graag input en samenwerking op het gebied van gezondheidszorgpraktijken.

Mantelzorgorganisaties: Mantelzorgers spelen een cruciale rol in ons model. We willen samenwerken met mantelzorgorganisaties om te begrijpen hoe we hun ervaring kunnen verbeteren en hen beter kunnen ondersteunen.

Investeerders: Voor verdere groei en ontwikkeling hebben we financiering nodig. We zoeken investeerders die geloven in onze visie en willen bijdragen aan de groei van Zortica.

Khalid Dadah