Zorgpark `het Warme Nest`.

Concept

Het Warme Nest is een community waar mensen wonen die anders alleen zouden zijn. Waar deze mensen voor elkaar zorgen en gezamenlijk zorg dragen voor hun leefomgeving en de dieren. Jong en oud, met beperking, maar ook zonder beperking. Ieder is deel van dit uitgebreide gezin.
Binnen deze community kan ieder wonen volgens zijn behoefte aan meer of minder zelfstandigheid. In een eigen klein huisje op het terrein, of in het gebouw, met meer mensen.
Je kunt ook kiezen om met een andere alleenstaande samen een huisje te bewonen, of met een paar anderen waar het mee klikt. Natuurlijk zijn er ook huisdieren die hier hun oude dag mogen doorbrengen of komen logeren. Bezoekers kunnen langskomen voor een ontspannen tijd tussen de dieren en mensen, met lekker eten en drinken en je kan ook komen logeren als je even een rustig, warm en veilig plekje nodig hebt.
Natuurlijk leven we in harmonie met de natuur en bedruipen onszelf zoveel mogelijk door inkomen uit ons eigen unieke logeer bedrijf voor mens en dier en het kweken van ons eten.
Het warme nest gevoel dragen we ook uit naar de maatschappij. Letterlijk zelfs, door ons eigen thuishulp bedrijf die helemaal gericht is op het creëren van een warm nest bij de klanten. Degenen die de hulp geven hebben zelf ook een huiselijke en gemoedelijke sfeer nodig om weer te wennen aan werken buitens huis en contact met andere mensen. Dit kunnen bewoners van de community zijn, maar ook anderen die werk volgens dit concept willen.
Kenmerk: Zorg voor jezelf en elkaar, huisdieren en andere mensen volgens eigen ideeën, mogelijkheden en behoeften.

Zelfzorg
Overige
Regio Groningen