Z-Eco Support

Ontwikkeling

Z-Eco Support systeem: zorgen en leven zonder grenzen. Doorbraak voor Nederlandse zorg: Eigen regie voor cliënt en professional een combinatie van Sociale technologie + Integratie + Business Intelligence + Mobiliteit + Breedband.

In onze netwerksamenleving is communiceren een noodzakelijke basisvoorziening. We stellen in toenemende mate voorwaarden aan onze netwerkdeelname: privacy, eigendom van content, gebruiksgemak, integratie met email, contacten en sociaal netwerk, interactief, betrouwbaar, spam en reclamevrij.

Grenzeloos samenwerken, formeel en informeel, sociaal en professioneel, multi- of mono disciplinair, in netwerk- of ketensamenwerking.
Want: We werken in wisselende netwerken met cliënten, professionals en organisaties; We onderhouden onze contacten en kennen elkaar; We werken samen bij de cliënt; We rapporteren op elk niveau en zijn beschikbaar voor een tele-consult: in chat, beeld of tekst.

Z-Eco Support biedt:
- Individuele werkplekken in verbinding met uw organisatie;
- Eenvoudige toegang tot kennis op de plek waar die is gewenst (brede kennis en beschikbaarheid van informatie leidt tot betere beslissingen);
- Verbinding tussen medewerkers;
- Verbetering van de (onderlinge) communicatie;
- Reductie van coördinatie en vergadertijd;
- Overbrugging van kennissilo’s in uw organisatie;
- Verminderingen van fouten;
- Verbetering van de kwaliteit van beslissingen;
- Reductie van verspilde tijd aan herstelwerk, dubbelwerk en e-mailverwerking.

MARKTPLAATS VOOR APPLICATIES
De marktplaats biedt een breed scala aan toepassingen. Via de open platform policy zijn integratiemogelijkheden oneindig.
Elke aanbieder kan d.m.v. een app zijn diensten beschikbaar stellen via dit platform.
Elke gebruiker kiest haar eigen applicaties om te integreren.

Digitalisering
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Overige
Regio Noord-Brabant