www.KankerEnIk.nl

Pilot

KankerEnIk.nl brengt patiënt en omgeving samen en biedt:

De wensenlijst - Een persoonlijke omgeving waarmee je de zorg rondom iemand met kanker in je omgeving gezamenlijk kunt organiseren. Stel voor jezelf of iemand anders een persoonlijke Zorgteam samen en verdeel dagelijkse klusjes, wensen en boodschappen. Het interactieve e-boek: 'Chemotherapie en Ik' staat op jouw wensenlijst voor je klaar.

Het Interactieve e-boek 'Chemotherapie en Ik' - Een uitgebreide, makkelijk te lezen gids die aangepast kan worden op een persoonlijke situatie. Bevat, vragen voor de dokter, een overzicht van bijwerkingen en hoe je er mee om kunt gaan, een lijst van voedingsadviezen voor verschillende doeleinden. Speciaal voor mensen die aan een chemotherapie beginnen of er indirect mee te maken krijgen.

Suggesties voor producten - In de Webshop van KankerEnIk.nl verzamelen we producten uit alle hoeken van het Internet gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten en hun omgeving. Wanneer je via KankerEnIk.nl producten en geschenken op het gebied van kanker aanschaft dan help je ons mee deze website in stand te houden en verder uit te bouwen in dienst van mensen met kanker.

Het Magazine - Lotgenoten schrijven over hun ervaringen met kanker en delen bruikbare tips. Ze bespreken onverwachte obstakels en herkenbare gevoelens.

Hulpmiddel
Informatie-uitwisseling
Zelfzorg
Overige
Regio Zuid-Holland