VSS LIFEconnection

Ontwikkeling

In de toekomst zullen senioren steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen, het liefst op een eenvoudige en betaalbare manier.
Daarnaast vinden wij dat mensen de regie over hun eigen leven moeten kunnen houden.
Door het toepassen van slimme technieken ontstaan er efficiënte oplossingen om het leven comfortabeler te maken en vereenzaming tegen te gaan.
Met deze gedachten als belangrijkste kernwaarde is VSS LIFEconnection ontwikkeld, het persoonlijke platform voor service, welzijn, veiligheid en zorg.
Het online platform, in private cloud omgeving, creëert een efficiënte en prettige samenwerking tussen de gebruiker, familie, buren, mantelzorger en professionele hulpverleners.
Met onze 30 jaar lange ervaring op het gebied van verpleegroepsystemen heeft Verkerk Service Systemen dit nieuwe concept ontwikkeld om de verschuiving in de zorg op te kunnen vangen.

Met behulp van VSS LIFEconnection bouwt de gebruiker een netwerk van hulpverleners om zich heen die allemaal klaar staan met een specifieke manier van afhandelen op het gebied van sociaal contact, comfort veiligheid en zorg.
Door gebruik te maken van een computer, tablet of smartphone als communicatiemiddel wordt de behoefte kenbaar gemaakt en komt de vraag bij de juiste hulpverlener terecht en kan er snel gehandeld worden.
Voor iedere behoefte kan een dienst inclusief afhandeling worden vastgelegd of aangepast.
Op deze manier behoudt je regie over je eigen leven met zekerheid van snelle hulp.
Het platform biedt vele mogelijkheden om veilig, verzorgd en langer comfortabel thuis te blijven wonen op basis van betaalbare, beschikbare en veilige internet technologie.
VSS LIFEconnection, zorgeloos verbonden.

Domotica
Digitalisering
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Regio Zuid-Holland