PJA Personal

Opschaling

Met onze Patient Journey App hebben we inmiddels ruim 3.000.000 push notificaties verzonden om ruim 75.000 patiënten en naasten voor te lichten over hun behandeling. Onze app wordt gebruikt door zorginstellingen in Nederland, Duitsland, UK, Finland en België. Recent hebben de eerste ziekenhuizen in de US en Canada zich bij ons aangesloten.

Uiteraard is ons doel de afgelopen jaren niet veranderd. Wij willen nog steeds patiënten op het juiste moment voorzien van de juiste informatie over hun behandeling. De nieuwe versie van PJA biedt veel nieuwe mogelijkheden voor zorgverlener en patiënt op het gebied van interactie. Met PJA Personal kan de zorgverlener zijn patiënten persoonlijk ondersteunen gedurende hun gehele behandeling en nazorgtraject.

Uiteraard is ons doel de afgelopen jaren niet veranderd. Wij willen nog steeds patiënten op het juiste moment voorzien van de juiste informatie over hun behandeling. Wat wel veranderd is: met de uitbreiding PJA Personal bieden we zorgverleners meer interactie dan ooit en de mogelijkheid om patiënten persoonlijk te ondersteunen gedurende hun gehele behandeling en nazorgtraject.

Digitalisering
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Regio Noord-Brabant