Nunki lakentje van Fedde&Kees

Opschaling

Geborgen:
Door de bovenste elastische tricot stof (92CO en 8%EL) ontstaat er een diepe druk sensatie op het bovenlichaam dat inspeelt op de zintuigelijke prikkelverwerking (sensorische integratie). Deze diepe druk helpt baby's te ontspannen, geeft de geborgenheid en het omvangende/gekaderde gevoel dat ze vanuit de baarmoeder zo gewend zijn en hard nodig hebben.
Veilig:
Het Nunki lakentje zit om het matras met klittenband en functioneert met een rits zodat het lakentje niet kan losraken. De baby kan niet verstrengeld raken in het laken en een verminderde kans eronder te komen, als de baby er toch onderkomt, door niet goed opgevolgde instructies, heeft het door de spanning altijd 2 lucht gaten (links en rechts) in plaats van het gewone lakentje dat om het hoofdje heen valt.
Gemak:
Met 1 handeling, sluiten van de rits, stof je je baby strak in volgens de geldende richtlijnen. Wie je baby ook naar bed brengt het gebeurd altijd op dezelfde manier. Deze handeling en eenduidigheid zorgt voor rust en regelmaat waar baby's veel baad bij hebben.

Hulpmiddel
Overige
Regio Zuid-Holland