Maternify

Implementatie

Met Maternify heb je 24 uur per dag toegang tot digitale voorlichting en instructie, als ondersteuning van de fysieke kraamzorg. De app kan al vanaf de zwangerschap worden ingezet. Cliënten kunnen artikelen en video's bekijken in meerdere talen. Ook is er een mogelijkheid om te chatten en videobellen met een zorgprofessional.

Digitalisering
Hulpmiddel
Zelfzorg
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

Steeds meer organisaties kunnen niet meer aan de volledige zorgvraag voldoen. Vanwege meerdere externe factoren loopt de sector tegen problemen aan. Denk hierbij aan de toenemende personeelsuitstroom en het ziekteverzuim.

Door de inzet van digitale kraamzorg kan de zorg veel efficiënter en effectiever worden ingezet. Zwangeren kunnen bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap zich al voorbereiden op de kraamweek. Tijdens de kraamweek, als de kraamverzorgende niet aanwezig is, kan de cliënt de app gebruiken om informatie op te zoeken. Ook na de kraamweek blijft de app beschikbaar voor vragen.

Maternify zoekt daarom kraamzorgorganisaties die zichzelf willen onderscheiden en digitale zorg in willen zetten bij hun cliënten. Wij zorgen ervoor dat elke organisatie baat heeft bij de inzet van Maternify.

Maternify is klaar voor de toekomst. Gaat jouw organisatie mee?