LiveDrop Care

Opschaling

LiveDrop maakt het mogelijk medische informatie te ontsluiten tussen ICT systemen in de zorg, die niet met elkaar verbonden zijn. Hierbij heeft de patiënt een regievoerende taak, door medische informatie offline en volledig AVG-proof te ontvangen en te delen met verschillende zorgprofessionals en instellingen. Zo maken we systemen interoperabel.

Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Regio Noord-Brabant
Help ons versnellen

Bestaande ICT Leveranciers:
Door het integreren van het LiveDrop Care data overdracht protocol in hun bestaande zorgapplicatie(s) kunnen zij informatie delen met en informatie ontvangen van de patiënt. Hoe meer applicaties hun informatie gaan ontsluiten middels dit protocol, hoe beter de juiste informatie beschikbaar komt op het juiste moment en op de juiste plaats. Onze droom is dat wij alle bestaande zorgapplicaties via de patiënt met elkaar kunnen ontsluiten, en dat volledig AVG-proof.

Beleidsbepalers:
Wij dagen alle betrokkenen rondom gegevensuitwisseling in de zorg uit om in het belang van de patiënt en alle zorgprofessionals met een open blik te kijken naar deze innovatieve, offline en veilige manier van data overdracht. Om onze droom te versnellen roepen wij beleidsbepalers op om ons data overdracht protocol tot een extra standaard te benoemen.