kuura

Opschaling

Het online zorgplatform dat zorgaanbieders verbindt met hun zorgvragers/verleners d.m.v. een persoonlijk (zorg)profiel die alle informatie bezit om het zorgproces efficiënter, overzichtelijker en persoonlijker te maken. D.m.v. gebruiksvriendelijke intakes, focus op positieve gezondheid en zelfredzaamheid, en aandacht voor persoonlijke interesses.

Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Medisch technologische innovaties
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

Bij kuura bevinden we ons momenteel in een cruciale testfase met een werkende versie van ons zorgplatform, waarbij op dit moment de focus op het intakeproces ligt. Onze primaire focus ligt nu op het verfijnen van deze versie door samen te werken met verschillende soorten zorgorganisaties. Wij zoeken partners die geïnteresseerd zijn in het testen van kuura binnen hun eigen zorgprocessen om zo gezamenlijk de intakeprocedure te optimaliseren en tijd te besparen.

We zijn specifiek op zoek naar launching partners die een actieve rol willen spelen in de groei van kuura. Partners die met ons meegroeien, krijgen de mogelijkheid om medezeggenschap te hebben over de ontwikkeling van toekomstige functies van ons platform. Dit partnerschap biedt niet alleen de kans om de zorgintakes te verbeteren, maar ook om een voorloper te zijn in zorginnovatie.

Daarnaast zijn we op zoek naar investeerders die ons kunnen ondersteunen in de verdere ontwikkeling van nieuwe functies. Ons doel is om 100.000 euro op te halen, waarmee we ons platform kunnen opschalen en doorontwikkelen. Deze investering stelt ons in staat om samen met onze developers baanbrekende functies uit te bouwen die de zorgsector zullen transformeren.

Samengevat, onze hulpvraag is tweeledig: we zijn op zoek naar zowel launching partners als investeerders. Launching partners om praktijkervaring op te doen en het platform te verfijnen, en investeerders om onze groei en ontwikkeling te financieren. Deze samenwerkingen zullen cruciaal zijn om kuura naar het volgende niveau van zorginnovatie te brengen.