Inspector V

Ontwikkeling

Inspector V maakt 360 graden video’s op maat voor bedrijven en/of instellingen. Ons werk stelt onze klanten in staat om informatie in de vorm van een video aan te kunnen bieden aan hun werknemers, klanten of te gebruiken voor promotie, marketing- en trainingsdoeleinden. De klant kan deze video aanbieden aan haar gewenste doelgroep via een door ons ontwikkelde en op maat gemaakte bedrijfsapplicatie, die geleverd wordt bij de video’s. Naast de App bieden we ook customized (met toevoeging van bedrijfslogo) Virtual Reality (VR) brillen aan. Deze brillen kunnen, in combinatie met de App, gebruikt worden om de 360 graden beelden te gebruiken voor een VR ervaring.

Naast deze basis van filmen in combinatie met VR-brillen kunnen we ook Augmented Reality toepassingen in de video’s verwerken en een interactief element toevoegen aan de 360 graden VR ervaring.

Onze doelstelling is om met deze (interactieve) video’s bedrijven en/of instellingen in staat te stellen om op een innovatieve manier het inwerken, opleiden of omscholen van personeel efficiënter te maken, de sociale cohesie binnen een bedrijf te vergroten en om (potentiële) klanten transparantie te verschaffen in een bedrijf of instelling.

Informatie-uitwisseling
Virtual reality
Regio Noord-Holland
Esther Vreeswijk